• Echipa Smart Group Solutions ureaza tuturor colaboratorilor si clientilor un Craciun Fericit si un An Nou 2011 plin de bucurie si realizari profesionale!"   SC BALCANIC PROD SRL :: Achizitie de utilaje tehnologice pentru productia de mase plastice
   Prin intermediul acestui proiect s-a achizitionat un coextruder, cu ajutorul caruia se vor realiza cresterea productiei de mase plastice si a performantelor calitative ale produselor.
   Valoarea totala a proiectului este de 1.567.417 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul national) este de 920.000 lei.
   Finantarea obtinuta prin intermediul acestui proiect are rolul de a ajuta compania sa isi atinga obiectivele propuse. Datorita investitiei mari necesare implementarii proiectului, posibilitatea accesarii fondurilor europene nerambursabile reprezinta in clipa de fata singura modalitate prin care obiectivul poate fi atins in termenul stabilit si la nivelul dorit de investitii.


   SC DARCONS SRL :: Achizitionarea de utilaje performante in vederea cresterii competitivitatii
   Proiectul s-a implementat in Comuna Horia, Sat Horia, pe o durata de 9 luni. Prin intermediul acestui proiect s-au achizitionat urmatoarele utilaje: statie de sortare si concasare si incarcator frontal pe pneuri, cu ajutorul carora se va realiza diversificarea activitatilor desfasurate, cresterea productiei si la cresterea nivelului de pregatire a personalului muncitor.
   Valoarea totala a proiectului este de 1.895.337 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul national) este de 1.074.881 lei. Cu o investitie de aproximativ 370.700 euro, S.C. DARCONS S.R.L., ramane un jucator important pe piata fabricarii mineralelor nemetalice.
   Prin implementarea proiectului se va asigura obtinerea unor rezultate precise si corecte, recunoscute ca atare avand un impact semnificativ asupra pietei de profil si o crestere semnificativa a calitatii produselor.


   SC DORINVEST SRL :: Cresterea productiei prin achizitionarea de noi utilaje
   Proiect in implementare, depusa prima cerere de rambursare
   Valoarea totala a proiectului - 357.140 euro.
   Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea competitivitatii companiei pe plan regional, la nivelul regiunii de dezvoltare 3, pe piata taierea si randeluirea lemnului.
   Ca si obiectiv general complex, se urmareste consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului productiv si crearea unui mediu favorabil dezvoltarii durabile a intreprinderii, imbunatatirea fluxului de productie, toate acestea realizandu-se prin achizitia de noi utilaje competitivitate de productie, prin cresterea calitatii, a volumului de productie realizat, prin ocuparea fortei de munca.


   SC GELADI SRL :: Cresterea competitivitatii firmei prin achizitionare de utilaje performante
   Proiectul s-a implementat in Comuna Pufesti, judetul Vrancea pe o durata de 11 luni.
   Prin intermediul acestui proiect s-au achizitionat urmatoarele utilaje: Masina de confectionat arcuri (1 buc) , Masina de asamblat arcuri(1 buc), Masina pentru confectionat rame metalice(1 buc), Masina de cusut saltele pentru pat tip « relaxa » (1 buc), Motostivuitor(1 buc), Compresor cu surub ( 1 buc), Masina automata pentru indreptat si detensionat sarma otel (1 buc), Masina automata pentru producerea arcurilor tip « pocket »(1 buc), cu ajutorul carora se va realiza diversificarea activitatilor desfasurate, cresterea productiei si la cresterea nivelului de pregatire a personalului muncitor.
   Valoarea totala a proiectului este de 1.831.083 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul national) este de 1.075.000 lei.


   SC CONFOREST SRL :: Cresterea competitivitatii economice a firmei
   Miercuri, 05.08.2010, intr-un cadru festiv au fost puse in functiune utilajele (excavator, incarcator frontal, buldozer, cilindru compactor).
   Cu o investitie de aproximativ 496.586 euro, S.C. CONFOREST S.A. ramane un jucator important pe piata lucrarilor de constructii de drumuri si autostrazi.
   SC CONFOREST SA a accesat in cursul anului trecut un proiect in cadrul programului PROGRAMULUI OPERATIONAL SECTORIAL CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE, AXA PRIORITARA 1 – „Un sistem inovativ si ecoeficient de productie” , DOMENIUL DE INTERVENTIE 1.1 – „Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM”, OPERATIUNEA a) Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, schema de finantare „Sprijin financiar de pana la 1.075.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii”.
   In urma analizarii dosarului , acest proiect a fost declarat castigator, contractul semnandu-se in luna octombrie a anului 2009. In urma achizitiilor efectuate, societatea va beneficiat de un ajutor financiar nerambursabil de 1.074.828 lei.
   Prin implementarea proiectului se va asigura obtinerea unor rezultate precise si corecte, recunoscute ca atare avand un impact semnificativ asupra pietei de profil si o crestere semnificativa a calitatii serviciilor prestate.

SMART GROUP SOLUTIONS SMART GROUP SOLUTIONS SMART GROUP SOLUTIONSFocsani, Str. Odobesti 60 A
Tel: 0337 107.543
        0744 523.727
E-mail: office@s-g-s.ro   Ideiile d-voastra de afaceri pot fi trasformate intr-o afacere de succes. Procedura de obtinere a fonduri nermabursabile, atat a fondurilor structurale cat si a ajutoarelor de stat este este una din cele mai ...Continuare >>