• Echipa Smart Group Solutions ureaza tuturor colaboratorilor si clientilor un Craciun Fericit si un An Nou 2011 plin de bucurie si realizari profesionale!"

SMART GROUP SOLUTIONS

   Asociatia Smart Group Solutions din Focsani ajuta cu alimente si imbracaminte, categoriile sociale defavorizate, copiii orfani, abandonati, cei cu probleme de sanatate si batranii lipsiti de ajutor.

   Asociatia Smart Group Solutions din Focsani participa la actiuni umanitare comune desfasurate de ONG-uri si institutii publice, atat la nivel judetean, cat si pe plan national, si se implica in campanii umanitare.

   Asociatia Smart Group Solutions din Focsani incheie parteneriate cu asociatii si institutii publice in vederea sprijinirii persoanelor aflate in nevoi.

   Pe langa aceste activitati din domeniul social, Asociatia Smart Group Solutions din Focsani este implicata in activitati culturale, educative, consultanta in domeniul relatiilor publice si comunicare, de protejare a monumentelor, cladirilor istorice si turistice, precum si activitati sportive, recreative si distractive.

   Cei interesati ne pot contacta la numerele de telefon
0337.107543 si 0744.523727
si pe mail la :
office@s-g-s.ro

SMART GROUP SOLUTIONS SMART GROUP SOLUTIONSFocsani, Str. Odobesti 60 A
Tel: 0337 107.543
        0744 523.727
E-mail: office@s-g-s.ro   Ideiile d-voastra de afaceri pot fi trasformate intr-o afacere de succes. Procedura de obtinere a fonduri nermabursabile, atat a fondurilor structurale cat si a ajutoarelor de stat este este una din cele mai ...Continuare >>