DESPRE NOI
Our Vission
Our Mission
Our Value
Cine suntem?

SMART GROUP SOLUTIONS s-a format ca un raspuns la cerintele partenerilor de accesare a fondurile nerambursabile. Practic ne-am maturizat in acelasi timp cu intrarea in Romania a fondurilor structurale.
Echipa este tanara, intreprinzatoare si entuziasta desi nu au trecut multi ani de cand acumulam si diversificam experienta fondurilor nerambursabile. Avand o pregatire si experienta profesionala vasta, suntem capabili sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Profesionalismul nostru sustine calitatea serviciilor de consultanta oferite in vederea obtinerii de finantari nerambursabile.

Procedura de obtinere a fonduri nermabursabile, atat a fondurilor structurale cat si a ajutoarelor de stat este una din cele mai complicate si mai birocratice inventate vreodata, desi au fost siplificate printr-o serie de reglementari, fata de perioada 2000-2006. Foarte important este ca procedura functioneaza si cu sprijinul unei firme de consultanta ideiile d-voastra de afaceri pot fi trasformate intr-o afacere de succes.
Simplificand, pentru a obtine bani din fonduri structurale trebuiesc parcursi urmatorii pasi:
– ideea de afaceri. Plecand de la tendintele pietei, de la cererea de produse sau servicii puteti trasforma o idee intr-o afacere de succes. Fondurile structurale sau fondurile nerambursabile de la bugetul de stat pot contribui substantial la punerea in aplicare a unei idei de afaceri. Echipa noastra va transpune o idee de afaceri intr-un plan bine structurat in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile!
– eligibilitatea. Identificarea unei linii de finatare care sa corespunda ideii de poiect. Vasta si experienta din domeniul antreprenorial a echipei de consultanti va va ajuta in vederea identificarii unei finantari nerambursabile de la bugetul de stat sau a unei finatari nerambursabile din cadrul fondurilor structurale.
– Cererea de finatare. SMART GROUP SOLUTIONS va completa cererea de finatare in baza informatiilor oferite de catre beneficiar. Dupa caz realizam studii de fezabilitate , planuri de afaceri, previziuni finaciare astfel incat dosarul de cerere sa fie in conformitate cu ghidul programului.
– Evaluarea cererii de finatare si a planului de afaceri. In aceasta etapa asiguram consultanta pentru eventuale clarificari sau completari, iar rezultatul final sa fie aprobarea proiectului depus in vederea finantarii
– achizitiile. majoritatea programelor operationale prevad realizarea achizitiilor investitionale respecand un minim de reguli de achizitie publica conf oug 34/ 2006 si a reglementarilor ulterioare. Consultantii din cadrul firmei noastre au calificarea si experienta necesara acordarii de consultanata in vedererea realizarii achizitiilor.
– implementarea proiectului/ executia. Implementarea proiectului, punerea in practica a acestuia in vederea atingerii tuturor indicatorilor se va face impreuna cu echipa SMART GROUP SOLUTIONS. Pentru a raspunde cerintelor stricte ale comisiei europene, consultantii au urmat cursuri de MANAGER DE PROIECT, pregatire care asigura profesionalism si performanta in vederea implementarii de proiecte europene.
– cererea de rambursare. In cadrul serviciilor de consultanta oferite este inclusa si completarea cererii de rambursare a cheltuielilor!
– audit final si primirea banilor. Asiguram consultanta in vederea obtinerii sumelor aprobate in cel mai scurt timp de catre autoritatea de plata.

Va dorim mult succes!

Group-582
Echipa noastra
bg-smart

Stefania Marmureanu

Consultant
bg-smart

Roxana
Radu

Consultant
bg-smart

Violeta Mihalceanu

Consultant
bg-smart

Catalina Chiribasa

Consultant
bg-smart

Andreea
Cosor

Consultant
bg-smart

Ana
Mihai

Consultant
bg-smart

Liliana Dragomir

Consultant
bg-smart

Iulian
Moclea

Grafica & IT